Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului (e-jaluzele.ro). Site-ul Gomos e-jaluzele (e-jaluzele.ro) este operat de societatea S&D DESIGN COMPANY SRL.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor şi serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enuţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului (e-jaluzele.ro) îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul acestui site, inclusiv textul, grafica, numele site-ului şi logo-urile nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise.

Extragerea oricaror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord să nu afectati şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

Sesizări

Dacă aveţi întrebări sau nelamuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat din pagina Contact.

http://www.dataprotection.ro/