Despre noi

Bine ai venit la magazinul e-jaluzele, un concept unic în industria soluțiilor de umbrire interioara și exterioară.  Oferim o gamă diversificată de produse, inclusiv jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete, plase insecte și multe altele. Indiferent de stilul, mărimea sau designul dorit, suntem aici să îți oferim soluții de umbrire de încredere și estetice, care să completeze perfect orice spațiu

Fabrica de jaluzele

Ce ne diferențiază de alți furnizori este faptul că suntem într-adevăr o fabrică de jaluzele, având control complet asupra procesului de producție. De la design și crearea prototipurilor, până la fabricație și livrare, totul este gestionat intern, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și sunt personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor și preferințelor tale.

Povestea Noastră

Povestea noastră începe acum 20 de ani, când am pornit într-o călătorie pasionantă în lumea  produselor de umbrire interioara și exterioară.

Am început ca o mică fabrică de jaluzele, cu o echipă dedicată și o viziune clară: să oferim clienților noștri soluții de umbrire de înaltă calitate, personalizate și la prețuri accesibile.

De-a lungul timpului, am câștigat încrederea și satisfacția clienților noștrii, iar cererea pentru produsele noastre a crescut semnificativ. Astfel, am luat decizia de a extinde operațiunile noastre și de a construi mai multe magazine online nișate. Am realizat că aceasta este modalitatea perfectă de a ajunge la un număr mai mare de clienți și de a le oferi o experiență de cumpărături convenabilă și accesibilă.

Ne mândrim cu fiecare proiect finalizat și cu fiecare client satisfăcut!

49051
JALUZELE INSTALATE
20
ANI DE EXPERIENȚĂ
14230
CLIENȚI MULTUMIȚI
21
SOLUȚII UMBRIRE

Descoperă frumusețea și funcționalitatea jaluzelelor noastre în această prezentare captivantă

Explorează soluțiile noastre inovatoare de umbrire în acest video inspirațional.